Hoe word je rijk met de Law of Attraction?

0
1325
The Law of Attraction

Heb jij de droom om ontzettend rijk te worden? Dan is het enige wat je daar voor nodig hebt de juiste mindset. Als jij er namelijk heilig van overtuigd bent dat je dat kunt bereiken dan zul je dat ook aantrekken in je leven. We hebben het hier over de Law of Attraction. Dit houdt in dat je in je leven datgene aantrekt waar je in gelooft en wat je aandacht geeft. Je moet geloven dat je het al hebt, en dat komt het vanzelf je leven binnen. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Visualiseer precies wat je wilt hebben

Als eerste, zeer belangrijke stap moet je in je hoofd (of op papier) gaan vormgeven en visualiseren wat het is dat je precies wilt hebben. Overigens kun je dit met alles doen, dus niet alleen met het hebben van veel geld. Stel je voor hoe het zou zijn als je alles hebt wat je wilt. Hoe zou je je voelen? Waarom geef je dat geld uit? Wat is het doel ervan? Visualiseer zo krachtig mogelijk hoe je leven eruit ziet als je datgene hebt wat je graag zou willen.

Stel krachtige affirmaties op over deze doelen

Nu je precies weet wat je wilt is het zaak dat je gaat geloven dat je het al hebt. Dat doe je bijvoorbeeld aan de hand van affirmatie. Als we het hebben over geld dan kun je denken aan affirmaties zoals ‘geld verdienen is heel gemakkelijk’ of ‘ik hou van de mogelijkheden die geld me biedt’. Het is namelijk zaak geld als iets heel positiefs te zien, iets wat je verdiend en wat vanzelfsprekend is in jouw leven. Zeg deze affirmaties elke dag enkele tegen hardop tegen jezelf, of schrijf ze op en hang ze op een opvallende plek. Op den duur zal namelijk zelfs je onderbewuste ze gaan geloven.

Verhoog je frequentie

Deze laatste is een lastige. The Law of Attraction stelt namelijk dat je alleen datgene kunt aantrekken in je leven dat matcht met jouw frequentie. Je moet het zo zien: Alles in het leven en op deze aardbol heeft een eigen trilling. Je lijf, alles wat je bent, je emoties, gedachten en zelfs je omstandigheden. Hoe hoger de trilling, hoe positiever, gelukkiger en gezonder, hoe lager de trilling, hoe negatiever en slecht iets is. Het gelijke trekt daarin het gelijke aan, en dus moet je als je iets heel waanzinnigs wilt aantrekken in je leven je frequentie verhogen. Dit doe je door dingen te doen waar je gelukkig van wordt en je te focussen op al het moois in je leven. Want fantastische gedachten trekken fantastische dingen aan.