Cadeaus met naam laten bedrukken

  0
  954

  Het is weer zover, iemand in je familie of vriendenkring is jarig, viert een bijzondere mijlpaal of verdient gewoon een cadeautje. Het kan soms best lastig zijn om een leuk cadeau voor iemand te verzinnen. Je wil iets leuks geven, maar ook iets waar ze wat mee kunnen. Het liefste wil je je cadeau ook nog een beetje persoonlijk maken. Het internet staat vol met ideeën, maar dat kan soms een beetje overweldigend zijn. Gelukkig is er een leuke manier om je cadeau tegelijkertijd persoonlijk én bruikbaar te maken: een cadeau laten bedrukken met naam. Zo kun je bijvoorbeeld mokken bedrukken, maar ook een tas laten bedrukken en zelfs kledingstukken laten personaliseren. Hier vind je de leukste cadeaus met naam.

  Mok laten bedrukken

  Een eerste cadeau, dat niet alleen superleuk is, maar waarvan je ook zeker weet dat het gebruikt gaat worden is een gepersonaliseerde mok. Bijna iedereen drinkt wel eens koffie of thee en hoe kun je dat nu beter doen dan uit een mooie mok. Plus, als je een mok met naam hebt, zullen mensen niet zo snel je mok meer afpakken. Je kunt verschillende dingen op een mok laten bedrukken. Allereerst kun je een naam op de mok laten bedrukken, vaak kun je dan ook nog kiezen uit verschillende groottes en lettertypes. Als je het nog persoonlijker wil maken, dan kun je ook een foto op een mok laten drukken, bijvoorbeeld een foto van jullie samen. Stel dat je een bedrijf hebt en je medewerkers of zakenrelaties een cadeau wil geven, dan kun je zelfs je bedrijfslogo op een mok laten drukken.

  Gepersonaliseerde badjas

  Een tweede cadeau dat misschien wat minder voor de hand ligt dan een mok, maar zeker zo leuk is, is een badjas met naam. Een gepersonaliseerde badjas is vooral leuk voor moederdag, als cadeau voor je geliefde of als huwelijkscadeau, maar kan zeker ook voor zakenrelaties of voor andere gelegenheden. Als je iemand een badjas met naam cadeau geeft, dan moet je natuurlijk wel iets meer van ze weten dan bij een mok, zoals hun maat en hun smaak. Gelukkig zijn er wat betreft de modellen van de badjas ook nog wat verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart, maar ook voor wat meer in het oog springende kleuren zoals roze of blauw. Als je een badjas met naam cadeau geeft, kun je kiezen om alleen de voorkant, maar ook voor de voor- en achterkant te bedrukken. Hierdoor kun je het cadeau nog persoonlijker maken.