Zo zie je er goed uit met simpele kleding

0
1130
shirt

Als het even kan zien we er graag  altijd op ons best uit. Elke dag als de beste versie van jezelf de deur uit gaan is misschien niet heel realistisch. Toch kun je wel veel doen om zo vaak mogelijk leuke kleren aan te trekken om echt lekker in je vel te zitten. Mooie kleding hoeft helemaal niet duur te zijn en een outfit waar je u tegen zegt hoeft niet veel moeite te kosten. Veem mensen weten niet hoe zij zich leuk kunnen kleden zonder al te veel geld uit te geven. Wij van rijkdom lifestyle delen daarom graag wat simpele maar leuke manier om je te kleden.

Een spijkerbroek en…

Zowel mannen als vrouwen dragen regelmatig spijkerbroeken. Waarschijnlijk is het zelfs een van de meest gedragen kledingstukken. Dat is begrijpelijk want je kunt de broeken met bijna alles aan en ze zijn in verschillende soorten te vinden. Een voorbeeld van een leuke outfit met een spijkerbroek is het combineren van een spijkerbroek in een donkere kleur met een simpele witte trui. De simpele maar fijne  Alan Red t-shirts zijn het perfecte voorbeeld. Een licht gekleurde spijkerbroek past goed bij herfstkleuren als bordeaux rood en groen. Ook in deze kleur kun je heerlijk zittende truien vinden van Alan Red t-shirts. Met zwarte of witte sneakers eronder zit je altijd goed.

Jasjes maken alles af

Je kunt jasjes gebruiken om je hele outfit mee af te maken. Eke simpele outfit wordt met het toevoegen van een jasje naar een hoger niveau getild. Moet je ergens naartoe en wil je goed voor de dag komen? Combineer je outfit dan met een blazer of colbert om van je outfit iets opvallends en semi chic te maken. Heb je nog geen jasjes, koop deze dan in rustige kleuren, want zo kun je ze met veel kleding combineren.

Schoenen en een riem

Schoenen maken elke outfit af en dat weet iedereen. De schoenen die je kiest moeten alleen wel goed passen bij de kleding die je daarboven draagt. Door je schoenen te matchen met alles wat je boven de heup draagt zit je vaak goed. Als je ook nog een riem draagt ziet je outfit er al snel weloverwogen en goed uit.Kies dus nooit zomaar een paar schoenen en de eerste riem die je in de kast ziet liggen. Kortom, een beetje langer nadenken, een goede spijkerbroek en het matchen van je schoenen  met je trui zorgen voor top outfits.