De manier waarop jouw outfit meer glamour krijgt

0
1107

Kleding is niet alleen praktisch. Dat was misschien zo in het verleden, waarbij kleding je moest beschermen tegen de weersomstandigheden of dat je genoeg zakken moest hebben om alles wat je verzamelde te kunnen bewaren. Kleding is nu vooral een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Met een outfit laat jij zien wie je bent, waar je vandaan komt en waar jouw interesses liggen. Met kleding vertel jij je eigen verhaal en geef je een eerste indruk. Waarschijnlijk weet je dit al, maar ben je juist op zoek naar een manier om jezelf door middel van je outfit de juiste uitstraling te geven. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Waarbij het voornamelijk draait om de juiste accessoires. Dit zijn de drie must-haves die jouw outfit meer glamour geven!

Sprankelende sieraden

Alles wat glinstert straalt glamour uit. Toch? Eigenlijk valt dit best mee. Het draait om de juiste soort glinstering. Een sieraad met een prachtige, maar subtiele glinstering straalt al snel meer stijl uit dan een sieraad dat je al van ver ziet glinsteren. Gelukkig is hierbij voldoende keuze. Denk aan merken zoals Tiffany & Co en Cartier. Een dagje langs de Bijenkorf is ook een idee om de juiste sieraden te vinden.

Wat betreft de keuze voor de kleur van het sieraad is dit geheel afhankelijk van jouw voorkeur, maar natuurlijk ook je outfit. Zilver, goud of misschien roségoud. Wil je glamour uitstralen? Houd het dan op één kleur. Het is een soort ongeschreven regel dat je geen verschillende sieraadkleuren draagt. Wil je dit wel doen? Niemand houdt je natuurlijk tegen. Je moet ook bij jezelf blijven en jouw outfit matchen bij jouw persoonlijkheid. Ditzelfde geldt voor je sieraden.

De juiste tas

Tassen maken een outfit af en geven je net dat extra stijl dat je zoekt. Ook voor tassen zijn er een aantal prachtige merken waarbij je al snel meer glamour uitstraal. Denk aan Chanel, Dior, Hermès, Louis Vuitton en Celine. Allemaal prachtige merken die jouw outfit doen stralen. Wil je een tas die bij elke outfit past? Kies dan een basic zwarte handtas. Zwart is de kleur dat bij elke outfit past en een handtas is voor bijna iedere gelegenheid goed. Maar, draag je een jurk en heb je een gala of een jubileum? Ga dan voor een clutch. Dit kleine tasje is de toevoeging van jouw outfit waardoor jij gelijk meer glamour uitstraalt.

Een klassiek horloge

Deze tip is ook gelijk voor de mannen onder ons. Een horloge is tijdloos. Indien je het juiste horloge koopt. Voor mannen zijn er een aantal merken die prachtige horloges verkopen, zoals Rolex, Lange & Söhne en Cartier. Deze horloges zijn tijdloos en ontzettend stijlvol. Horloges voor mannen zijn vaak groter en wat grover dan die voor vrouwen. Mooie vrouwen horloges zijn van Daniel Wellington, Cluse en Nordgreen. Deze horloges zijn een stuk subtieler.

Je geeft je outfit dus simpel extra glamour door het toevoegen van mooie accessoires. Vergeet alleen niet: less is more.